پرسش و پاسخ

پرسش و پاسخ مرکز آریتمی تهران
پرسش و پاسخ مرکز آریتمی قلب دکتر مریم تبریزی
مرکز آریتمی دکتر مریم تبریزی آماده پاسخگویی به سوالات بیماران محترم در زمینه بیماریهای قلب و عروق و آریتمی می باشد.
در مرکز آریتمی و قلب و عروق دکتر مریم تبریزی از بهترین و جدیدترین امکانات تشخیصی و درمانی دنیا در کنار پروتکل های بین المللی بهداشتی درمانی جهت تشخیص و درمان بیماریهای قلب و عروق شامل گرفتگی رگ قلب و اندامها ، بیماریهای دریچه ای ، بیماریهای مادرزادی ، نارسایی قلب ، اختلالات و بی نظمی ریتم و ضربان قلب ، تپش قلب ، آریتمی ها ، سنکوپ ، آنالیز و تعبیه پیس میکرها یا ضربانسازهای قلبی استفاده می شود. بنابراین در مرکز ما نگران ویروس کرونا نباشید. مرکز آریتمی از تهویه مناسب برخوردار بوده و فواصل بین پذیرش بیماران رعایت می شود و از وسایل حفاظتی یکبار مصرف استفاده می شود.

    آخرین پرسش ها :

    پرسش : کمخونی


    سلام وقتتون بخیر من یه دختر ۱۷ ساله هستم کمخونی شدید دارم اخرین باری که ازمایش دادم مینور در اومد که مال یکو نیم سال پیشه و دکتر برام فولیک اسید و اهن تجویز کرد که تا سه چهار ماهی باید مصرفشون میکردم بعد خوردن داروها کمخونیم درمان شد. الان دوباره کمخونیم برگشته و تپش قلب میگیرم خیلی اوقات!قبلا هم این اتفاق برام افتاده ولی این روزا یکم بیشتره.بلند که میشم بعد چند قدم که راه میرم یهو فشارم میفته و گاهی اوقات اگاهیمو هم از دست میدم و میفتم زمین. بیشتر وقتایی که به سمت چپ دراز میکشم و گوشی دستمه قلبم خیلی ناگهانی چند ضربه خیلی محکم میزنه گاهی وقتا هم که به کمر تکیه داده باشم این اتفاق برام میفته! ایا به خاطر کمخونیمه؟!

    *** پاسخ مرکز آریتمی دکتر مریم تبریزی : آنمی و کم خونی می تواند منجر به تپش قلب شود که از نوع تاکیکاردی سینوسی است. این که چند ضربه پشت سر هم می زند به احتمال زیاد آریتمی است. در این گونه مواقع بهترین کار، گرفتن نوار قلب است اگر در نوار قلب نشان نداد می توانید از هولتر مانیتورینگ 24 ساعته بهره جویید.
    پرسش : قطع داروهای قلبی جهت نمونه برداری از پوست

    با سلام ایا به دلیل نمونه برداری از پوست که لکه های قهوه ای داشت میتوانم داروهای قلبم ر اسه روز استفاده نکنم .طبق دستور  خودتون برای نمونه برداری .در ضمن این که بنده زابانو ( آپیکسابان ) و بیزو پرولول و فلکایناید استفاده میکنم .لازم به ذکر است که حدود یک هفته است که زا بانو رو متوقف کرده ام. 

    *** پاسخ مرکز آریتمی دکتر مریم تبریزی : شما مجاز به قطع ناگهانی داروهای قلبی خود نیستید. در مورد شخص شما با قطع ناگهانی داروها منجر به حملات تپش قلب می شود.
    پرسش : پیشگیری از عفونت قلب در اعمال سرپایی مانند دندانپزشکی

    باسلام میخواستم دستور العمل پروفیلاکسی در درمانهای دندانپزشکی برای بیمار دارای نارسایی دریچه میترال را سوال کنم

    *** پاسخ مرکز آریتمی دکتر مریم تبریزی : در نارسایی و یا تنگی دریچه ها منجمله دریچه میترال نیازی به پروفیلاکسی اندوکاردیت با آنتی بیوتیک ( چرک خشک کن ) نیست. اگر شما تعویض دریچه قلب شدید یا اعمال جراحی مادرزادی قلب شدید که یزانی از نقص ( شانت ) باقی مانده آن وقت نیاز به استفاده از آنتی بیوتیک هست. بیشترین انتی بیوتیکهای خوراکی مصرفی آموکسی سیلین ، سفازولین ، آزیترومایسین یا اریترو مایسین و کلیندامایسین است که یک ساعت قبل از عمل جراحی و 6 ساعت پس از عمل توصیه می شود.
    پرسش : ابلیشن

    سلام من 41 ساله باید ابلیشن انجام بدم میخواستم ببینم تفاوت بین کارتو و نوکس چیه و نظر شما در این مورد چی میباشد با تشکر

    *** پاسخ مرکز آریتمی دکتر مریم تبریزی : کارتو ( carto ) و نوکس (Navx) دستگاههای سه بعدی هستند که در نقشه برداری ( مطالعه الکتروفیزیولوژیک ) و ابلیشن ( ریشه کنی ) بعضی از اریتمی ها استفاده می شود.
    پرسش : اریتمی و واکسن کرونا

    با سلام خانم دکتر و خسته نباشید…ببخشید شخصی که سابقه  pvc , و احتمالا  pat  داره آیا واکسن کرونا مشکلی نداره تزریقش؟

    *** پاسخ مرکز آریتمی دکتر مریم تبریزی : تزریق واکسن کرونا مزایای بیشتری نسبت به مضرات آن دارد. در مجموع بیماران قلبی منعی برای دریافت واکسن کرونا ندارند.
    پرسش : بیماری قلبی

    سلام چی مصرف کنم نبضم به ۶۰برسه من hcm ( کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک ) دارم وفشارم معمولأ ۱۰ هست واکثرأ سرم درد میکنه وگاهی بعدازنشستن طولانی بلندمیشم سرگیجه خفیفی میگیرم..ممنون میشم 

    *** پاسخ مرکز آریتمی دکتر مریم تبریزی : اگر شما بدون درمان ، فشار خون 10 ( فشار خون پایین ) دارید قادر به مصرف دارو نیستید.
    پرسش : ضربان قلب

    سلام وقتتون بخیر .۱۹ سال دارم و حدودا ۳ هفته قبل به مدت یک هفته احساس گرفتگی رگ های سر داشتم ضربان قلبم ۱۴۰ بود به پزشک متخصص مراجعه کردم و قرص میوکارمت ۴۷/۵ برایم تجویز کرد الان حدود ۳ روز باز گاهی سردرد میگیرم ممکن است از عوارض ضربان بالا باشه ولی الان دیگ ضربانم نرمال هست و در اکو هم فقط دریچه سه لتی گویا خفیف مشکل داشت آیا دریچه مهمی هست؟

    *** پاسخ مرکز آریتمی دکتر مریم تبریزی : قرص مایوکارمت را برای تپش قلب و ضربان قلب بالا پزشک تجویز کردند. برای تشخیص ضربان قلب بالا و اینکه ناشی از اریتمی است یا خیر، نوار قلب حین ضربان قلب بالا توصیه می شود. نارسایی خفیف دریچه میترال معمولا بی خطر است.
    پرسش : جا افتادن ضربان قلب

    با سلام و خسته نباشید . من 46 سالمه و هیچ سابقه بیماری قلبی ندارم . یک سال پیش هم برای چک آپ ،اکو و نوار قلب گرفتم و همه چی نرمال بود .
    یه مدتیه گاهی اوقات ( خیلی کم پیش میاد بطوری که تاریخ بار قبلی یادم نمیمونه ) احساس میکنم یکی از ضربان ها جا میفته و ضربان بعدی محکم و با شدت بیشتری بطوری که کاملا احساسش میکنم . آیا نیاز به پیگیری داره ؟
    ممنون

    *** پاسخ مرکز آریتمی دکتر مریم تبریزی : احتمالا شما ضربان زودرس بطنی (PVC) دارید . نوار قلب حین اریتمی بگیرید.
    پرسش : آریتمی

    سلام خسته نباشید.من سال ۹۸عمل ابلیشن انجام دادم ولی باز دچار تپش قلب های شدیدی میشم طوری که تمام رگ گردنم درد میگیره حداقل ۲۵دقیقه ای طول میکشه این وضعیتم.کم خونی وفقر آهن دارم ولی مشکل تیروئید ندارم طبق آخرین آزمایشی که دادم.میخواستم بدونم امکان داره بیماری دوباره عود کرده باشه؟آیا در زمان بارداری برام مشکلی بوجود میاره؟

    **** پاسخ مرکز آریتمی دکتر مریم تبریزی : احتمال اینکه شما دچار عود و بازگشت اریتمی شده باشید هست.
    پرسش : ابلیشن

    باسلام خانمم سال ۹۲ابلیشن شده،بعدازابلیشن مرتب دردقلب و ریتم ۱۰۰داره، با پرانول ۲۰هم پایین نمیاد ضربانش الان هم بالاست تنگی نفس داره، اکوشده، نوارقلب سالمه، سی تی آنژیو شده منتظر جوابش هستیم خواهشا چه قرصی استفاده کنیم تاضربان کنترل بشه خواهشا راهنمایی کنید.

    *** پاسخ مرکز آریتمی دکتر مریم تبریزی : به پزشک مراجعه کنید و هولتر ریتم ببندید.
    پرسش : اریتمی

    با سلام وعرض احترام
    پدر من سال 86 سکته مغزی کردند و تشخیص اریتمی قلبی (AF) داده شد و اختلال تکلم پیدا کردند که تا به حال هم ادامه دارد.از اون زمان وارفارین مصرف میکردند و مشکلی نداشتند تا حدود 3 سال پیش که دکتر داروشونو به اکسابین تغییر دادند.

    حدود 7 ماه پیش عمل رادیکال پروستات انجام دادند. و درمان شدنداما 4 ماه بعد هر دو چشمشون امبولی کرد به مرکز اریتمی … مراجعه کردم ولی جواب درستی در مورد علت این مساله نگرفتیم یعنی علت تشخیص داده نشد فقط دارو از اکسابین به اپیکسابان تغییر داده شد.و اکو و هولتر انجام شد.

    که در اکوو هولتر انجام شده تشخیص اریتمی کنترل شده و MR متوسط داده شد.ولی علت امبولی با توجه به اینکه پدرم به طور منظم دارو مصرف میکنند داده نشد.اگه ممکنه نظر شما را هم میخوام بدونم.در ضمن به علت حساسیت به اپیکسابان و ایجاد بثورات جلدی دوباره دارو به اکسابین 20 تغییر داده شده.پدر من 75 سال دارند.

    اگه ممکنه بفرمایید درمانی برای اریتمی پدرم وجود دارد یا خیر
    با تشکر

    *** پاسخ مرکز آریتمی دکتر مریم تبریزی : داروهای ضد انعقادی جدید مانند ریواروکسابان ( زالرتان ) و آپیکسابان مانند وارفارین نیستند و فرام وش کردن حتی یک دوز می تواند منجر به سکته های مغزی شدید شود. در مورد درمان اریتمی فیبریلاسیون دهلیزی بستگی به این دارد که در چه زمینه ای ایجاد شده باشد. در صورت تمایل به مشاوره مدارک را بفرستید.
    پرسش : درمان آریتمی با دارو

    سلام خانم دکتر عزیز
    سوالی داشتم خدمتتون ، دختر من آریتمی داره و گفتن باید ابلیشین بشه اما من از این عمل ترس دارم که البته حضورا هم از شما مشاوره گرفتم . در حال حاضر به نظر میرسه داروی متورال ۵۰ که مصرف می کنه تا حدود زیادی وضعیت رو کنترل کرده به گونه ای که در ماه دو یا سه بار در حد ماکزیمم یک دقیقه تپش داره ( قبلا تپش های ۸ تا ۱۰ ساعت داشت و به سختی به دارو جواب می داد )
    یک ماه پیش هم دو روز هولتر داشت و نتیجه عالی بود
    به نظرتون میشه با همین دارو ادامه داد ؟ ممکنه ادامه این وضعیت با این دارو آسیب زننده باشه ؟ این دارو عوارضی نداره ؟
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید 🙏

    *** پاسخ مرکز آریتمی دکتر مریم تبریزی : فعلا با همین داروی متورال ادامه دهید ولی این دارو درمان قطعی آریتمی نیست.
    پرسش : فشارخون و پروستات

    سلام دکتر من 48 سال سن دارم سابقه فشار خون دارم و مدت یکسال و نیم هست قرص متورال 50 نصف شب ها میخورم البته دکتر عمومی تجویز کردن و فشارم میزان هست آیا باید همیشه مصرف کنم؟ شنیدم برای پروستات مضر هست 

    *** پاسخ مرکز آریتمی دکتر مریم تبریزی : برای کنترل فشارخون داروهای متعددی وجود دارد که بر اساس شرایط بیمارتصمیم گیری می شود. در صورت تمایل برای ویزیت حضوری تشریف بیارید و یا از ویزیت آنلاین استفاده کنید.
    پرسش : آریتمی قلب

    با عرض سلام
    آقای ۲۹ ساله هستم که به مدت ۱۴ سال از آریتمی رنج میبرم
    توی این چند سال اکوکاردیوگرافی ، تست ورزش ، ام آر آی قلب، هولتر مانیتورینک رو انجام دادم و آریتمی های PVC , PAC , PSVT ثبت شدند و چون تعدادشون زیاد نبود از نظر پزشکان نیاز به اقدام خاصی نبود

    از سال ۹۷ آریتمی من شدت گرفت و در سال ۹۸ در بیمارستان کوثر شیراز عمل ابلیشن رو انجام دادم و عصب اضافه مربوط به آریتمی Psvt رو پزشک سوزاند ؛ بعد از عمل ابلیشن ۱ سالی تحت نظر روانپزشک بودم و داروی آسنترا ۵۰ مصرف میکردم که به مقدار قابل توجهی از استرس و اضطرابم کم کرد و حال عمومی قلبم بهتر شد اما متاسفانه دوباره از اسفند ۹۹ تا به امروز خالی کردن قلب یا ضربان زودرس یا محکم کوبیدن قلب زندگیم رو به شدت مختل کرده.

    ازتون میخوام من رو راهنمایی کنید ، راه نجات من از این آریتمی قلب چی هست ، واقعا توی این ۱۴ سال بریدم.

    *** پاسخ مرکز آریتمی دکتر مریم تبریزی : مدارک قلبی را بفرستید ببینم . علائم شما ناشی از ضربان زودرس بطنی ( PVC ) است و احتمالا PSVT ریشه کن شده است.
    پرسش : تپش قلب

    سلام خانم دکتر، وقت شما بخیر
    ببخشید یه سوال داشتم ، خواهرم تپش قلب داشت و گاهی نفس نفس میزد دکتر رفت و نوار قلب و اکو انجام داد تشخیص داده شده که رگ ها قلب شل شده و دریچه ها میترال افتادگی دارن و خون برگشت میزنه آیا مشکل خاصی هست ؟ امکان داره مشکل جدی ایجاد بشه؟ چون سیستان و بلوچستان هستیم و امکان رفتن به شهرستان تواین موقعیت خیلی سخته لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم 

    *** پاسخ مرکز آریتمی دکتر مریم تبریزی : متاسفانه بدین صورت نمی توانم نظرم را بگویم. مدارک را برای مشاوره بفرستید.
    پرسش : ایست قلبی

    سلام دکتر خسته نباشید بعد از ایست قلبی و احیا حدود سه دقیقه و برگشتن بیمار چند مدت بیمار نیاز ب مراقب داره و بعد چند روز باز میتونه سر پا بشه علتشم  فشار عصبی بوده و قبل از ایست هم در روزای گذشته درد قفسه سینه داشته.

    *** پاسخ مرکز آریتمی دکتر مریم تبریزی : مراقبت بدنبال ایست قلبی و احیا موفق بستگی به علت زمینه ای ایست قلبی دارد. اگر درد قفسه سینه قبل از ایست قلبی داشتند ممکن است علت سکته قلبی باشد.
    پرسش : ضربان اضافی

    سلام . اقای ۲۳ ساله هستم گاهی اوقات یه احساس لررش و وقفه قلبم حس میکنم نبضمم رو ام که تو این حالت میگیرم پشت هم و بدون توقف ۲- ۳ تا ضربه پشت هم میزنه. هولتر هم که انجام دادم یک عدد sve ثبت شد. به نظرتون چی کار کنم . این حالت میتونه منجر به ایست قلبی شه؟

    *** پاسخ مرکز آریتمی دکتر مریم تبریزی : متوجه نشدم ضربان اضافه دهلیزی یا بطنی است. ضربان زودرس دهلیزی معمولا خوش خیمه. ضربان زودرس بطنی بسیار بندرت منجر به ایست قلبی می شود.
    پرسش : پیس میکر ( باتری قلب ) و روزه گرفتن

    چند وقت بعد از گذاشتن پیس میکر می توانم روزه بگیرم؟

    *** پاسخ مرکز آریتمی دکتر مریم تبریزی : شما اگر مشکل جسمانی ندارید می توانید روزه بگیرید.
    پرسش : ابلیشن و درد قفسه سینه و تپش قلب بدنبال آن

    سلام خانوم دکتر خسته نباشین .من ۳۳سالمه و حدود ۱۷روزه ابلیشن شدم .دوتا مسیر اضافی داشتم که سوزونده شد توسط دکتر … در بیمارستان رجایی .دکتر تشخیص دادن که ضربان پایه ی قلبم بالاس و قرص کنکور ۲/۵یکی صبح یکی شب مصرف میکنم .سوال من اینه که من بعد از ۱۷روز هنوز روی قفسه سینم درد حس میکنم جناق سینم درد میگیره دست چپمو که زیاد استفاده میکنم درد میگیره
    گاها قلبم احساس میکنم یه تیری میکشه .و همچنین دقيقا بعد از به هوش اومدنم تو مسیر نفس کشیدنم یه چیزی مث خلط حس میکنم هی سرفه میکنم که کنده شه بیاد بیرون ولی بی فایده س .میخاستم بیینم این علائم تا کی ادامه داره ضمن اینکه اون تپش قلبی که داشتم هرزگاهی اندازه دو سه ثانیه میگیره و سریع برطرف میشه.این دوسه ثانیه کوبش خیلی شدیده بیحال میشم.

    *** پاسخ مرکز آریتمی دکتر مریم تبریزی : بنطر میرسد که درد شما چیز مهمی نباشد ولی اپر درد قفسه سینه هنگام نفس کشیدن بیشتر میشود نشانه پریکاردیت است یا به پزشک معالج رجوع کنید و یا اگر شهرستان هستید به متخصص قلب جهت انجام اکوکاردیوگرافی مراجعه کنید.
    پرسش : بیماری کرونا ( ویروس کرونا )
    دوروز میشه حالت تهوع و بعد خوردن یا اشامبدن هر چیزی روده هام درد میگیره یبوست داشتم از قبل الان خون هم دیدم ایا کرونا گرفتم ؟
    *** پاسخ مرکز آریتمی دکتر مریم تبریزی : شما بهتر است به پزشک مراجعه کنید. بیماری کرونا معمولا خون در مدفوع نمی دهد.
    پرسش : پلاسما جت و ICD

    سلام خانم دکتر، کسی کە ICD دارە میتونە پلاسماجت ،برای رفع چین و چروک صورت انجام دهد ، و میتونم  مصرف مکسیلیتن 200 را کم کنم ؟؟ اخە گیر نمیاید و روزی یک کپسول مصرف کنم ، در حالبکه دکتر دو کپسول توصیه کرده،.ممنونم

    *** پاسخ مرکز آریتمی دکتر مریم تبریزی : متاسفانه من با روش پلاسما جت آشنایی ندارم و نمی دانم آیا از وسیله خاصی استفاده می شود یا خیر، اما اگر فقط بصورت تزریق پلاسما با سرنگ باشد در کار آی سی دی تداخلی ایجاد نمی کند. شما بدون اجازه پزشک معالج نمی توانید داروی مصرفی خود را کم کرده یا قطع کنید، بویژه در شما که تاکیکاردی بطنی ( VT ) شما با این دارو تحت کنترل بوده. با کم کردن دارو احتمال شعله ور شدن بیماری و گرفتن شوک توسط دستگاه وجود دارد.

    پرسشها و پاسخهای اخیر :

    پرسش : آریتمی قلبی

    سلام ، خانم دکتر. من ۶۵ ساله با سابقه ی کم کار ی تیرویید ، برای اریتمی قلب ام آنژیوگرافی شده ام و حال بیزوپرولول دو نیم یک عدد در روز و قرص رزوستاتین می خورم. بعلت ورم معده ا. اس .ا ( اسپیرین ) قطع شد. اکنون از گزگز کف دست و تعریق دست ها ، به همراه مشکل تنفسی به صورت نفس کشیدن نسبتا عمیق اجباری گاه به گاهی، مثل اه کشیدن بی اختیار نگرانم. گاباپانتین و  الپروزولام برای من تجویز شده، راستش انقدر از گیجی ، سرگیجه ، حتی توهم داروهای یاد شده ترسیده ام نمی دانم چکارکنم ، در ضمن از دیلتیازم برای جایگزین بیزوپرولول هم به علت افت فشار خون احتمالی می ترسم . چون کسی پیش ام نیست که در صورت لزوم کمک ام کند، ازشما دکتر گرانمایه تقاضای راهنمایی و کمک دارم…سپاسگزاریم .

    ***پاسخ کلینیک آریتمی : آه کشیدن ناشی از مشکلات اعصاب و روان است و ربطی به بیماری قلبی عروقی و یا بیماری ریه  ندارد. داروهایی را که پزشک براتون تجویز کرده بدون نگرانی استفاده کنید.

    معمولا برای تشخیص آریتمی از مطالعه الکتروفیزیولوژیک یا نقشه برداری قلب استفاده می کنیم که عوام به اشتباه  لفظ انژیوگرافی را به کار می برند.

    پرسش : مشاهده نوار قلب

    میشه نوار قلب منو ببینید ؟البته وقتی نوار قلب گرفتم خیلی استرس داشتم.

    ***پاسخ کلینیک آریتمی : بفرمائید.

     پرسش : قلب و سوراخ مادرزادی قلب و زایمان و عمل جراحی 

    سلام وقت بخیر. بنده ۳۳ سال سن دارم .چهار زایمان داشتم . و در زمان آخرین زایمان دکتر بیهوشی صدا قلبم رو نا منظم میشنید و به دکتر قلب مراجعه کردم بعد از انجام اکو مری به من گفتن که دو سوراخ مادرزادی در قلبم هست. زایمانم موفق بود الان فرزند آخرم ۳ سالشه.در حال حاضر زیر سینه ام درد میکنه و دردش تا کمر کشیده میشه. دکتر تشخیص داده که این درد از معده ام هستش. و اینکه چند وقته اضافه وزن داشتم و چربی هم بالا بوده.
    من الان چیکار باید بکنم عمل بشم آیا و مشکل چیه؟ ممنون

    ***پاسخ کلینیک آریتمی : اینکه شما عمل شوید یا خیر بستگی به این دارد که این سوراخها بین کدام حفرات قلب یا عروق بزرگ قرار دارند و سایز آن ها چقدر است و اینکه شانت ایجاد شده زیاد است یا خیر و فشار شریان ریه شما چقدر است.

    برای جواب به سوال شما این اطلاعات باید در دسترس من باشد.

    پرسش : اریتمئ

    سلام میخواستم اگر امکانش هست خدمت خانوم دکتر برسم . من شهرستان هستم اینجا دکتر تخصص اریتمی نداره نمی دونم آریتمی من ابلیشن می خواد یا خیر ؟  اریتمی قلب و تنگی نفس دارم. و میخواست بدونم پس از ابلیشن یا سوزاندن راه اضافه امکان عود هست و احتمال دارد ابلیشن نا موفق باشد و تپش قلب پس از سوزاندن ( ابلیشن اریتمی ) برگردد و اینکه عوارض ابلیشن چیست ؟ 

    ***پاسخ کلینیک آریتمی : دوست عزیز بهترین کار ویزیت و ارزیابی حضوری است ولی با توجه به اینکه شما شهرستان هستید می توانید از ویزیت انلاین و مشاوره تلفنی که در همین وبسایت هست و امکان ارسال مدارک هم وجود دارد استفاده کنید و در صورت ضرورت حضوری تشریف بیاورید. 

    عود ابلیشن : 

    اینکه اریتمی پس از سوزاندن عود کند یا نه بستگی به ماهیت و نوع آریتمی دارد ولی معمولا در اکثر اریتمی ها امکان بازگشت آریتمی و عود کم است. 

    عوارض ابلیشن : 

    عوارض ابلیشن یا سوزاندن  اریتمی بسیار ناچیز است و در پست اینستاگرام کامل توضیح داده شده ولی بطور کلی شامل عوارض عروقی و همچنین صدمه به سیستم هدایت طبیعی ( برق نرمال ) قلب است که البته این عارضع بستگی به نزدیکی راه اضافه به سیستم هدایت طبیعی است.

    پرسش : ضربان نابجا ( آریتمئ )

    سلام‌لطفا پاسخ منو بدید خواهش میکنم‌.من تپش قلب داشتم اکو و نوار قلب سالم بود دو دوره پرانول ( پروپرانول ) مصرف کردم بعد احساس میکنم ضربان نابه جا دارم یکی تند میزنه یکی کند میزنه احساس میکنم یهو انگار قلبم میریزه هولتر ۲۴ساعته انجام دادم تشخیص پی وی سی بود البته با تعداد کم‌الان یک ماه بیزاپرانول ۵مصرف میکنم‌.لطفا بفرمائید درمانش چیه؟اذیتم میکنه.دیگه خسته ام کرده ‌به من گفتن نتونستی تحمل اش کنی درمانش ابلیشن. این درمان دارویی نداره این پی وی سی ( PVC )

    ***پاسخ کلینیک آریتمی : سن شما را نمیدونم ولی بهترین کار برای شما ابلیشن یا سوزاندن پی وی سی  (pvc ) است.

    پرسش : آريتمي بيمار TF ( تترالوژی فالوت )

    با سلام و خسته نباشيد
    بنده 46 ساله  هستم كه در 9 سالگي جراحي tf و در39 سالگي تعويض دريچه پولمونر شدم و تحت نظر هستم بااكو هنوز موعد تعويض دريچه نرسيده .ائورت هم نارسايي دارد.ef 40% ميباشد-مدتيه از ضربان نامرتب رنج ميبرم كه آخرين هولترم 48ساعته vbp 37500 ,vbp of event %17 ,ضربان ميانگينم 68 بوده كمترين49 بيشترين118 -VBP per hour 782 ,VBPpe1000event 178:, couplet938/18769 , triplet10/30 , NO brady no tachycard No pause No salvos- ببخشيد شلوغ شد-لطفا راهنمايي بفرماييد.

    با عرض معذرت مجدد يادم رفت عرض كنم 9 ماه است وراپاميل 40 مصرف ميكنم روزي دو عدد و لوزار25.قبلا متو هگزال -الان خيلي آرامتر شدم اما با يك استرس يا حركت سريع دوباره ضربانم بهم ميريزد-باتوجه به احتمال جراحي در آينده نزديك و قابل برگشت بودن آريتمي شما استاد گرامي چه دستوري ميفرمائيد ؟

    *** پاسخ کلینیک آریتمی : شما 7 سال پیش مورد تعویض دریچه پولمونر ( ریوی ) قرار گرفتید و در صورتیکه دریچه عملکرد خوبی داشته باشد نیازی به تعویض مجدد نیست. در بیماران با تترالوژی فالوت ترمیم شده امکان ایجاد ضربانهای زودرس بطنی و تاکیکاردی بطنی وجود دارد. در صورت تاکیکاردی بطنی ممکن است دستگاه شوک دهنده یا دفیبریلاتور ( ICD )  تعبیه شود.

    متاسفانه نتیجه هولتر را که نوشتید خوانا نیست و قابل قضاوت برای بنده و نتیجه گیری نیست.

    پرسش : اریتمی

    سلام دکتر خسته نباشید من۱۴ سالم هست و وقتی فشارم رو گرفتم دستگاه فشار علامت اریتمی نشون داد و  گاهی ضربان قلبم بالا و گاهی پایین هست مثلا گاهی۱۲۰یا۸۸یا۶۰هست
    مثلا دیروز بین۶۰تا۷۰بود و امروز ۸۰تا۹۰وچند روز پیش۱۲۰تا۱۳۰
    من ورزش خاصی نمیکنم و کار خاصی نمیکنم و داروی خاصی نمیخورم و کم خونی دارم و گاهی احساس میکنم سخت میشه تنفسم و اذیت میشم و سابقه بیماری خاصی ندارم و تا حالا برای قلبم دکتر نرفتم میشه راهنماییم کنین

    *** پاسخ کلینیک آریتمی : کم خونی و بی حرکی و عدم فعالیت می توانند منجر به ضربان قلب بالا شوند. سعی کنید ورزش کنید یا حداقل پیاده روی کنید و کم خونی شما هم باید تا حد امکان درمان شود.

    پرسش : قلب و عروق

    من شش ماهه ناخنم داره خراب میشه و ضخیم شده… کلسترول خونم192 هست و اینکه وقتی راه میرم احساس نفس تنگی دارم.

    ***پاسخ کلینیک آریتمی : بدون پاسخ

    پرسش : ضخامت قلب

    سلام اکوگرفتم دکتر گفت مشکل ندارم ولی نوار قلب میگیرم میگن یه مشکلی دارم
    من فوتبالیستم وهفته ای سه با چهار بار بازی میکنم..به من  گفتن دیگه بازی نکنم ..شما لطف کنین نظر بدین

    ***پاسخ کلینیک آریتمی : افزایش ضخامت قلب یافته ای طبیعی در ورزشکاران حرفه ای است. ولی اگر کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک مطرح باشد یک سری فاکتورها باید بررسی شود.

    پرسش : HCM ( کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک )

    سلام وقتتون بخير ببخشيد دكتر ميشه لطفا من رو راهنمايي كنيد من ميخواستم درمورد بيماري hcm ازتون بپرسم من يه خاستگار دارم كه مبتلا به اين بيماري هستن ٢٧سال سن دارن ضخامت بطن ايشون ٣٢هست و ٨سال هست icd انجام دادن و در اين مدت فقط يكبار بيمارستان بستري شدن و پزشكشون دستگاه رو وادار به شوك كردن.
    دكتر من ميخوام بدونم ايا چنين فردي در معرض خطر مرگ ناگهاني هست ؟
    با افزايش سن چه چيزهايي ايشون رو تهديد ميكنه
    ايا ممكنه به سن پيري برسه؟
    درضمن icd ايشون سه حفره اي هست.
    ببخشيد دكتر ايا اين امكان هست كه ضخامت بطن با افزايش سن بيشتر بشه ؟
    واينكه ايا كيفيت زندگيشون با افزايش سن تغيير ميكنه؟
    احتمال به ارث رسيدن هم هست ؟

    ***پاسخ کلینیک آریتمی : هر کسی حتی اگر فرد کاملا سالمی هم باشد از فردایش خبر ندارد. ملاک ازدواج بر پایه های قویتری باید باشه تا بیماری. بنظرم بهتر است در این مورد قبل از ازدواج از مشاوره روانپزشکی کمک بگیرید.

     پرسش :  گرفتگی عروق

    سلام خانم دکتر.مادرمن 42سالشون هست ودچار گرفتگی عروق هستند دکتر رفتیم و گفتند که مادرزادی هست وگفتند که برای مشخص کردن میزان گرفتگی باید اکومری انجام بدهند تا بتواند بعدا آنژیو و بالن انجام بدهند. الان مادرم چند روز پیش اکواسترسی انجام دادند و میخواستم بپرسم راهی به جز اکومری نیست که میزان گرفتگی عروق را مشخص کند حتما باید اکومری شد.ممنون میشم جواب بدهید

    ***پاسخ کلینیک آریتمی: اکو مری برلی ضایعات دریچه ای و سوراخ بین حفرات قلب انجام میشود ، احتمالا متخصص قلب شک به این ضایعات داشتند که درخواست اکو مری دادند.

    پرسش : درد قفسه سینه

    سلام خانم دکتر خوب هستید، ممنون میشم جواب بدید.
    من ۱۶ سالم هست یه سه الی چهار روزی هست یه درد تو قفس سینم هم چپ و هم راست هست و مشکل آسم هم دارم.
    این درد با نفس کشیدن هم هست و وقتی نفس از طریق دهان میکشم این درد خوب میشه
    ۲ الی ۳ ماه پیش هم کرونا خفیف گرفتم . ممنون از اینکه جواب میدید

    ***پاسخ کلینیک آریتمی : درد در قفسه سینه که با نفس کشیدن بدتر شود و با نشستن و خم شدن به جلو بهتر شود ناشی از پریکاردیت است.

    پرسش : سنگینی پا و سوزش بعد خوردن دارو

    سلام و عرض خسته نباشید. پسری ۲۴ ساله هستم ۳ سال قبل دچار سنگینی پا شدم که کم و زیاد میشد حس سنگینی و خستگی تو پا که با خوردن داروهای دیلتیازم و یا متورال پاهام سبک تر میشه اما تمام بدنم یک هو دچار سوزش و گر گرفتگی و تمام قفسه سینم میسوزه و قلبم بعد خوردن دارو دچار کوبش و تند شدن ضربان میشه. دارو ها رو کنار گذاشتم.
    با این سنگینی پا کنار اومدم البته کم و زیاد میشه این سنگینی چون با خوردن دارو ها داشتم میمردم و تمام پوست های صورتم چوب میشد و تمام بدنم میسوخت و تو شکم و پشت و سینه و تو بیضه ها و گردنم …
    ۵ ماه قبل هفته ای یک مرتبه رفلاکس داشتم دکتر رفتم اندوسکوپی انجام دادن و کولونوسکوپی نرمال بود و رفلاکس خفیف گفتن داری  دارو معده تجویز کردن با خوردن تمام داروهای گوارشی از جمله پنتوپرازول و ازونیوم و شربت معده و فاموتیدین و… اسید به سمت قفسه سینم به صورت جهنده میاد و تمام سینه و پشتم دچار درد میشه
    نمیدونم این دوتا مشکل بهم ربط دارن یا نه اما از شما کمک میخوام خانم دکتر حالم خیلی یده. اکو و نوار قلب نرمال بوده. ازمایش های خونی روتین نرمال بوده. سونو شکم و لگن هم نرمال بوده

    ***پاسخ کلینیک آریتمی : ریفلاکس می تواند منجر به درد قفسه سینه شود. در مورد سنگینی پاها باید ارزیابی از نظر شریانی و وریدی انجام شود.

    پرسش :  اریتمی قلب 

    سلام ، وقت بخیر. خانم دکتر من یک جوان 29 ساله هستم. ترو خدا به دادم برسید. کیفیت زندگیم به حد صفر رسیده و پر شده از نا امیدی هر روز منتظر مرگ هستم ب حدی ک از نوروز تا الان10 کیلو وزن  کم کردم بنده دچار تپش ناگهانی قلب در مواقع نسشتن ناگهانی خندیدن صحبت کردن هستم.
    ابتدا با حس سنگ شدن قلب و احساس گوش درد شروع میشه بعد بلافاصله تبدیل ب تپش قلب تا 160 تا در دقیقه میرسه . بعد با تکنیک اب سرد و نفس عمیق و در اخر با قرص ناگهان تقریبا بعد از 5 دیقه تموم میشه . گاهی وقتا هر 5 ماه یکبار بعضی وقتا ماهی 2 بار اتفاق میفوته. در زیر نوار قلبی ک موفق شدم با حالت تپش خودمو برسونم بیمارستان براتون میفرستم . فقط بهم تشخیص بگید و راه حل. 
    خداوند بهتون اجر بده و همیشه کنار خانواده سالم و خرم باشید . ممنون

    ***پاسخ کلینیک آریتمی: شما راه اضافه در قلب دارید وبهترین کار برای شما ابلیشن یا سوزاندن آریتمی است. در صورت تمایل با کلینیک آریتمی قلب دکتر تبریزی به شماره تلفن 021-22819276 تماس بگیرید.

    پرسش : ابلیشن

    سلام ، وقتتون بخیر من میخاستم در بیمارستان … ابلیشن انجام بدم و ۶ام بهمن بهم نوبت دادن قرص متورال مصرف میکردم میخاستم بدونم چند روز قبل مصرف قرص رو باید قطع کنم؟
    و قبل از عمل چه کاری باید انجام بدم
    ممنون از راهنماییتون

    ***پاسخ کلینیک آریتمی : قرص متورال حداقل سه روز قبل از ابلیشن باید قطع شود.

    پرسش : ابلیشن PVC

    سلام وقتتون بخیر.طبق هولتر 48 ساعته 1963 PVC تاtotal/time و max 247  PVC تشخیص داده شده با tripet , couple few الان قرص سوتالول مصرف میکنم بنظرتون با این قرص درمان میشم؟ ایا نیاز به انجام ابلیشن هست؟ درد قفسه سینه و تنگی نفس ندارم.

    ***پاسخ کلینیک آریتمی : هولتر مجدد ریتم انجام دهید تا پاسخ به درمان سنجیده شود.

    پرسش :اریتمی pvc

    سلام خانم دکتر وقتتون بخیر. هولتر ۴۸ ساعته با 1963 تا pvc تشخیص داده شده بدون couplet و چیز های دیگر ایا نیاز به درمان ابلیشن دارد؟ایا نیاز به انجام اسکن هسته ای قلب می باشد؟بیمار قبلا در اثر درد شدید کمر بیهوش شده بودند و با شوک بهوش اومده بودند.اما بین شانه های پشت دراثر فعالیت درد میگره اما بدون تنگی نفس. ایا اسکن هسته ای مواد خطرناکی داره و عوارض دارد؟؟؟؟

    ***پاسخ کلینیک آریتمی : بستگی به کارکترهای PVC داره اگر از دیواره های بطن چپه و بیمار علائم درد سینه و تنگی نفس داره بهتره از نظر ایسکمی قلب هم بررسی شوید.

    پرسش : فشارخون 

    سلام خانم دکتر وقتتون بخیر. فشار خون دومم یعنی فشار خون مینیمم ۱۰ میباشد اما فشار خون اولم ۱۳ هست
    فشار خون دومم بالاید کرد؟درد درقفسه سینه ندارم ضربان قلبم ۷۰-۸۰

    ***پاسخ کلینیک آریتمی : دو هفته مصرف نمک را محدود کنید در صورت بالا بودن مجدد فشار دارو باید مصرف کنید.

    پرسش : یک لحظه ایستادن قلب!

    سلام،من۲۸ساله هست با۱۱۵ کیلو وزن و۱۸۳ سانتیمتر قد ، سابقه اضطراب و افسردگی و وسواس فکری چندساله دارم مدتی حس میکردم تنگی نفس دارم و هم تپش قلب گهگاهی،از زمستان سال پیش احساس گیجی دارم MRI هم رفتم و دکتر مغز گفت همه چی خوبه و مدتی قلبم تیر میکشید رفتم‌ دکتر قلب اکو و نوار گرفت گفتtrivial mvpو سینوس تاکی کاردی داری،و روانپزشکم ونلافاکسین۷۵داده که میخورم و پروپرانولول۱۰صبح و شب اما مدتیه قلبم هراز گاهی یهو یکی نمیزنه و باز میزنه یا چندبار پشت سرهم پیش میاد و فکرمی‌کنم الان قلبم ایست میکنه خیلی بده و‌ میترسم به هرکی میگم میگه مگه میشه!مشکل چندین ساله معده و بی خوابی هم دارم و ورزش هم نمیکنم و آزمایش خون خوب بود جز فریتین بالا و تالاسمی مینور

    ***پاسخ کلینیک آریتمی : شما ضربان زودرس دارید اگر هر روز این احساس را دارید بهتره هولتر مانیتورینگ قلب انجام دهید تا تعدادش و برنامه درمانی مشخص شود.

    پرسش : ضربان قلب پائین

    سلام خسته نباشید خانم دکتر ضربانم قلب ۵۴ در حالت استراحت و بیداری بدون درد در قفسه سینه دارم اما طی فعالیت زیاد مهرهای پشت کمرم درد میگیره اما در هولتر ۴۸ ساعته ه اریتمی نداشتم ایا نیاز به اسکن هسته برای رگ قلب دارم؟

    ***پاسخ کلینیک آریتمی : اگر ضعف و بیحالی و خستگی و سرگیجه ندارید و در کل بی علامت هستید و در طی فعالیت هم ضربان قلبتون بالا میرود نیاز به اقدام خاصی ندارید.

    پرسش : پیس میکر یا ضربانساز قلب

    سلام خانم دکتر وقتتون بخیر
    ببخشید مادر من مشکل نامنظمی ضربان قلب داره یعنی هم ضربان بالا هم ضربان پایین داره،باطری قلب پیس میکر ۲ حفره ای هم گذاشتن روزی ۲تا قرص سوتالول یکی صبح ویکی شب میخوره، تا ۲ ماه هیچ نامنظمی نداشت بعد از ۲ ماه الان ۲ روزه پشت سرهم نامنظمی میاد سراغش
    میخواستم ببینم چرا پیس میکر و قرصا درمانش نکردن که دیگه نیاد سراغش؟
    و یه سوال دیگه اینکه قبل از عمل باطری نامنظمی میومد سراغش ۱ روز طول میکشید و کلا میخوابید تا ضربانش منظم بشه،الان با توجه به گذاشتن باطری بازم نامنظمیش خطرناکه باید بخوابه تا زمانی که نرمال بشه؟
    ممنون میشم جوابم بدید چون ما ساکن شیرازیم نمیتونم حضوری بیام خدمتتون

    ***پاسخ کلینیک آریتمی : باتری قلب بدلیل ضربان قلب پایین گذاشته شده. بنظر میرسد داروی سوتالول قادر به تنظیم ریتم ایشان نیست بهتره دارو تغییر پیدا کند یا از ابلیشن استفاده شود.

    پرسش : آریتمی

    سلام خانوم دکتر. ممنون میشم اگه لطف کنید سوالمو جواب بدین. من ۲۲ سالمه ضربان قلبم یوقتایی تا ۱۲۰ هم میره موقع هایی که یه تنشی بم وارد میشه به حدی میشه ک چیزیو نمیتونم تو دستم نگه دارم خیلی کم احساس تنگی نفس و گرفتگی قفسه سینه هم دارم بنظرتون لازمه به دکتر مراجعه کنم؟ نوار قلبم گرفتم چیزیو نشون نداد.

    ***پاسخ کلینیک آریتمی : بعیده که آریتمی در فرد جوان ضربان قلب 120 بدهد. به نظر میرسد ناشی از استرس و اضطراب باشد.

    پرسش : آریتمی

    سلام خانم دکتر وقتتون بخیر. ما اهل و ساکن اصفهان هستیم . دکترمون هم آقای دکتر … هستند

    خانم من از اول تپش قلب داشت. یک روز گفت که دیشب توی خواب قلبم برای چند لحظه گرفت و وقتی شروع به کار کرد منو بلند کرد و زد روی تخت. رفتیم پیش دکتر عمومی که بعد از نوار قلب گفت که آریتمی داری و ما رو معرفی کرد پیش دکتر متخصص قلب.
    ایشون بعد از گرفتن نوار دستور نصب دستگاه هولتر و دیدن نتیجه گفتند که باید ای پی اس انجام بشه که انجام دادند و بنا به تشخیص ۲۴ ساعت هم بستری کردند خانمم را بعد داروهای نورا گل و متورال تجویز کردند.
    و بعد از آن خانم گاهی میگه قلبم درد میکنه. پیش دکتر رفتیم و گفتیم گفت که چیزی نیست. خانمم میگه اگه چیری نیست چرا دارو نوشته و چرا درد داره قلبم.
    بعضی وقتا که درد میگیره رنگش خیلی سفید میشه و فشارش میفته. به نظرتون پیش دکتر دیگه ای بریم.

    ***پاسخ کلینیک آریتمی : نتیجه مطالعه الکتروفیزیولوژیک چه بود؟ آیا آریتمی پیدا شد و ابلیشن انجام دادند؟ هنگام افت فشار ضربان قلبشان چقدر است و اینکه احساس تپش قلب دارند؟

    پرسش : اریتمی

    سلام وقت بخیر ببخشید من یه سوال داشتم ازتون ممنون میشم اگه جواب بدین. من ۲۱ سالمه ۳ ماه پیش برای بار دوم eps شدم تا الان که مشکلی ندارم خدارو شکر ولی یه هفته پیش بیرون بودم خیلی خیلی سردم بود یه دونه قلبم کوبید بعد فکر کنم حدود ۱۲۰ تا اینا تا برسم خونه می زد و اینکه پیاده بودم و استرس داشتم به خاطر ضربانم رسیدم که خونه پیش بخاری نشستم اروم شدم ولی دو سه روز اول تو سینه درد داشتم و ضربانمو حس می کردم 

    و اینکه روز اول دراز می کشیدم احساس سوزش می کردم دمنوش اینا خوردم حالم خیلی بهتر شد خودم حس می کنم عفونت کرده شروع کردم اموکسیل خوردم ولی الان هر از گاهی درد دارم ایا به قلبم مربوطه ایا از سرما بوده و عفونت کرده؟؟؟ البته اینم بگم که تو روزهای اول تو گرما نشستنی حالم خوب میشد کلا

    ***پاسخ کلینیک آریتمی : این بار اگر دچار تپش قلب شدید در زمان  تپش نوار قلب بگیرید کمک زیادی می کند.

    پرسش : اریتمی pvc

    سلام خانم دکتر وقتتون بخیر اول مریض بیهوش شد وبعد شوک دادن حال مریض بهتر شد اما این بیهوشی ناشی از درد شدید کمر بود بدون درد قلبی یا قفسه سینه دکتر پیشنهاد هولتر ۴۸ ساعته داد که ما هولتر رو زمانی که دقیقا بیمار تب شدید همراه با عرق شدید بدن داشت بستیم که کرونا داشتن حالا تشخیص pvc داده شده که در هولتر ۴۸ ساعته مریض کرونا وتب داشته pvc 2113 و couplet 205 و triplet 45 داشتند

     میخوام بدونم این تب شدید کرونایی میتونه دلیل باشه برای این pvc و الان قرص سوتالول برای مصرف دادند بنظرتون باید چیکار کنیم؟ایا اسکن قلب هم نیازه؟ به ما گفتند بعد مصرف قرص دوباره هولتر ببندیم نظر شما چیه؟ایا باید ابلیشن انجام بشه یا پیس میکر؟ بنظرتون زودتر اقدام کنیم یا یک ماه صبر کنیم دوره قرص تموم بشه؟

    ***پاسخ کلینیک آریتمی : باید دید در زمان شوک ریتم بیمار چه بوده است؟ PVC می تواند از عوارض قلبی کرونا باشد ولی مشخص نیست که آیا از قبل ایشان این مشکل را داشته است یا خیر؟ این بیمار نیاز به بررسی بیشتری دارد. یک ماه پس از اتمام کرونا هولتر انجام شود.

    پرسش : تیر کشیدن قلب

    سلام خانم دکتر.من خانمی 38 ساله هستم دو سال قبل یه راه اضافه تو قلبم داشتم که باعث تپش های شدید میشد رفتم دکتر و از طریق جراحی سوزاندم. الان شش روزه که قلبم درد داره و تیر میکشه. به نظر شما مشکل از قلبم هست؟در ضمن سنگ کیسه صفرا هم دارم میتونه مشکل از صفرا باشه؟

    ***پاسخ کلینیک آریتمی : تیر کشیدن قلب معمولا ناشی از استرس واضطراب است.

    پرسش : هزینه ابلیشن آریتمی ( سوزاندن آریتمی )

    سلام ببخشید هزینه سوزاندن اریتمی  ۲۵ درصد چنده؟ممنون بابت پاسخ

    ***پاسخ کلینیک آریتمی : ابلیشن آریتمی یا سوزاندن آریتمی در بیمارستان ، بخش الکتروفیزیولوژی انجام می شود . هزینه ابلیشن بستگی به نوع آریتمی دارد . ابلیشن آریتمی هایی مانند فلاتر دهلیزی ، PVC ( ضربان زودرس بطنی یا پی وی سی ) ، VT ( تاکیکاردی بطنی ) معمولا هزینه بیشتری دارند . 

    هم چنین هزینه ابلیشن بستگی به استفاده کردن از دستگاه سه بعدی دارد که در صورت استفاده هزینه بیشتری تعلق می گیرد. لازم به ذکر است که قسمت اعظم هزینه متعق به بیمارستان وتجهیزات بخش کت لب به ویژه استفاده از کاتترهای اختصاصی و دستگاه سه بعدی دارد . مقدار فرانشیزی که بیمار پرداخت می کند بستگی به این دارد که آیا بیمارستان بیمه شما را می پذیرد یا خیر.

    پرسش : میزان خطر پرولاپس

    سلام  وقت بخیر خانم دکتر خوب هستین ؟ من اکو شدم دکتر نوشته ef 5۵_۶۰ ، Mod mvp و mild mr گفتن پرولاپس دارین نظرتون در مورد نتیجه اکو چیه؟آیا ممکنه در آینده اختلال در دریچه ام که الان حالت خفیف داره به سمت پیشرفت جهت گیری کنه؟ با توجه به اینکه من حدودا ۱۵ سال پیش اولین بار متوجه شدم که پرولاپس دارم و الان ۳۵ سالمه

    ***پاسخ کلینیک آریتمی : در اکوکاردیوگرافی ذکر شده شما پرولاپس ( شلی ) دریچه میترال دارید . پیشرفت به سمت نارسایی شدید به یک سری کارکترها از جمله خصوصیات پرولاپس در اکوکاردیوگرافی دارد ولی عموما پیشرفت نادر است.

    پرسش : تپش قلب

    با عرض سلام.بنده ۳۵ سالمه حدود ۱۰ ساله دچار تپش قلب میشم گه گاهی تا ۱۵۰ تا ۱۶۰ هم میره البته بیماری اظطرابی پانیک هم دارم در حین تپش نوار گرفتم این تپش میتونه از استرس شدید باشه .ممنون

    ***پاسخ کلینیک آریتمی : تپش قلبی که حمله ای باشد و ضربان قلب به  ۱۵۰ تا ۱۶۰ برسد به احتمال زیاد آریتمی و ناشی از عصب اضافی است. اگر اذیت هستید میتوانیم ابلیشن ( سوزاندن آریتمی ) انجام دهیم.

     
    پرسش : ترومبوز وریدی

    سلام خانم‌دکتر.روزتون بخیر و خسته نباشید. اشنایی داریم خانم ۵۴ساله که ترومبوز وریدی فوق العاده شدید در هر ۲پا به مدت ۱سال دارن و هیچ دکتری درمان قطعی برای او نداده و پاها به حالت ورم شدید دچار شده حتی حالت چین خوردگی های قطور.در ضمن بیماری دیابت هم دارند.از نظر شما درمانی وجود داره برای ایشون؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

    ***پاسخ کلینیک آریتمی : جهت مشاوره درمان واریس به فوق تخصص واریس و جراح عروق مراجعه فرمایید.

    پرسش :  درباره قرص پلاویکس

    سلام خسته نباشید ببنید پدر من بیماری نارسایی کلیه مربوط به کراتین دیابت و فشار خون داره ی مدت پیش گفت قفسه سینم درد میکنه رفتیم دکتر شهر خودمون گفتن باید انژیو بشه بردیمش شیراز تو بیمارستان کوثر انژیو انجام داد و دکتر بهش گفت تا دو هفته باید قرص پلاویکس بخوره روزی دو عدد بعدش بشه روزی یک عدد حالا یه هفته از مصرف قرص میگذره پدرم میگه پوستم حساس شده و میخاره اینو میدونم که جز حساسیت ب دارو هست و زیاد مهم نیست اما امروز که از خواب بیدار شد گفت حجم ادرارش بیش از حد معمول بوده خواستم بدونم این از عوارض انژیو هست روی کلیه؟یا قرص پلاویکس روی کلیه اش اثر گذاشته؟راهنمایی کنید ممنون میشم اگه از قرصه بگید مصرفو ادامه بدیم یا نه چون پدر سه تا رگ‌ رو بالن زدن.

    ***پاسخ کلینیک آریتمی : با توجه به استنت گذاری مصرف پلاویکس نباید قطع شود.در مورد زیاد شدن حجم ادرار آزمایش کراتینین و اوره بدهند.

    پرسش :  آریتمی قلب؟

    باسلام و عرض ادب. خانم دکتر من دو سوال دارم.
    1_افت ضربان تا 30 در استراحت بدون خواب یا خواب(برادیکاردی سینوسی) همراه با مکث های تا شاید 3ثانیه یا بلوک های گره sa سینوسی blockو exit block طبیعی تلقی میشه بدون مشکل اختلال هدایت؟
    2_در مشکل گره سینوسی بیمار آیا سندرم های QT هم اتفاق میفته یعنی اینکه مشکل گره سینوسی LONG QT میده؟استفاده داروهای طولانی کننده Qtدر این بیماران مشکلی نداره؟
    با تشکر.

    ***پاسخ کلینیک آریتمی : افت ضربان در بیداری در ریت 30 تا غیر طبیعی است و باید بررسی کنیم. وقفه سینوسی بیش از سه پانیه غیر طبیعی است و به ضربانساز یا پیس میکر نیاز دارد.

    طولانی شدن QT ربطی به گره سینوسی ندارد. مسلما  داروهای طولانی کننده QT  در اینها نباید مصرف شود و یا با احتیاط باید مصرف شود.

    پرسش :  تپش قلب

    سلام خانم دکتر من الان 15روزه مبتلا به کرونا شدم تموم علائمم شکر خدا رو به بهبوده ولی تپش قلبم خیلی زیاده مخصوصا وقتی به پهلوی چپ دراز میکشم قرص استامینوفن میخورم چیکار کنم برا این تپش قلب خیلی داره اذیتم میکنه میخابم خب میشم.

    ***پاسخ کلینیک آریتمی : نوار قلب حین تپش قلب بگیرید.

    پرسش :  Pvc و pac در قلب

    عرض سلام،دو سال پیش تپش قلب داشتم برام هولتر ۴۸ ساعته در بیمارستان قلب رجایی تهران نصب کردن،گفتن pvcو pac های نادر مشاهده شده،قرص کونکور ۵ میلی گرم برام تجویز کردن،سوال این است این pac و pvc ها از بین میره ،خطرناک هستن یاخیر ،چکار باید کرد؟

    ***پاسخ کلینیک آریتمی :  کارکترهای PVC خیلی مهمه ولی اگر تعدادشون کم بوده نگران نباشید .

    پرسش : آریتمی قلب همراه با ادم در پاها و تنگی نفس

    خانم دکتر سلام خواهش میکنم راهنمایی کنید  مادر ۷۰ ساله ای دارم چندین سال است که به علت آریتمی قلب و فیبریلاسیون دهلیزی و ضخیم شدن جدار قلب تحت درمان با داروهای زباکر و اسپیرنو لاکتون ۲۵ و لانوکسین به غیر از جمعه ها و زالربان ۱۵ و لوزارتان و آترواستاتین هستند وبه علت ادم درپاها و شکم فروزماید نصف صبح و نصف عصر مصرف میکنند ولی اخیر ادم پاها ازبین نمیره و هنگام تحرک حتی چند قدم به شدت دچار ضعف و بیحالی و تنگی نفس میشن و

     این تنگی نفس هنگام خوابیدن در شب بیشتر میشه و به علت عدم دسترسی به پزشک نمیدونیم چیکار کنیم برای درمان به شهر دیگه مراجعه میکنیم والان امکانش نیست خواهشا شما بفرمایید آیا داروی دیگری هست که ادم و تنگی نفس رو از بین ببره آیا استفاده از اکسیژن صلاحه؟ بیمار آرتریت هم دارن واز سولفاسالازین و هیدرو کلروکین و پردنیزلون مصرف میکنن.

    ***پاسخ کلینیک آریتمی : ورم پاها و تنگی نفس به دلیل نارسایی قلبی است بهتره به بیمارستان مراجعه کنند و داروهای وریدی از جمله فروزوماید بگیرند.

    پرسش :  تپش قلب

    سلام خانوم دکتر عزیز. من سه ساله بعد از یه دوره پنیک و اظطراب دچار بی نظمی لخظه ای ضربان قلبم شدم همه مدل بی نظمی دارم گاهی برا چن لحظه یه دفه خیلی تند میشه بضی وقتام دو سه تا ضربه خارج تز ریتم میزنه؟

    ( روزایی که شدیده ممکنه تو یه ساعت ده بارم اینجوری شم) تک ضربان نابه جا دارم حالا اینا باز قابل تحملن دوماه این وقتی غذا میخورم و معدم پره دراز میکشم یا میشینم بعداز جام بلند میشم این ضربان نامنظم یک ریز دارم ینی هی پشت سرهمن تا وقتی که دراز بکشم پراپرانول میخورم بهتر میشم اکو انجام دادم گقتن افتادگی دریچه داری و هولتر یه ماه پیش بیمارستان بستم دکترو ندیدم ولی خانومی که جوابشو داد گفت مشکل خاصی نداری و فقط پی وی سی داری.

    سوالم اینه پی وی سی انقد طولانی مشکل نداره؟ دارم یواش یواش افسردگی میگیرم به خاطره این ضربان مهمونی مسافرت هزجا میرم اینجوری میشم کلا حالم گرفته میشه خیلی نگرانم هر بار دراز میکشم یا میشینم و میخوام از جام بلند شم میگم نکنه دوباره اینجوری شم.

    ***پاسخ کلینیک آریتمی : اگر تعداد PVC در هولتر زیاد باشه و شما هم اذیت هستید میشه ابلیتش کرد یعنی بسوزونیم.

    پرسش : icd یک حفره ای

    سلام.خسته نباشید. مادرم دوازده روزه که باطری یک حفره ای گذاشته.تنگی نفس و درد قلب داره.تا حدیکه برای تنگی نفسش اکسیژن وصل میکنه.گردنش وپشت قلبش هم ورم کرده.میخواستم بدونم این تنگی نفس و درد قلب برای باطریه یا چیز دیگه ای هست؟چند سال سابقه آسم هم دارن.تنگی نفس و درد قلب و ضعف ممكنه برای همین باطری گذاشتن باشه؟و تشخیص دکتر این بود قلبش همگشاد شده.ممنون اگه جواب بدید.

    ***پاسخ کلینیک آریتمی : تنگی نفس می تواند هم در زمینه گشادی و بزرگی قلبشان باشد یا به دلیل گذاشتن باتری اخیر. جهت ویزیت به پزشک معالج مراجعه فرمایید.

    پرسش :  اریتمی عصب اضافه

    سلام. من بعضی اوقات دچار تپش قلب میشم ک خیلی اذییتم میکنه کلی رفتم دکتر تا با قرار دادنه یه دستگاه هلتر ک ۲۴ساعت بهم وصل بود فهمیدن ک عصب اضافی داره نوار قلبم همیشه پی وی سی هستش اکو ک انجام میدم مبگه قلبت مشکلی نداره فقط افتادگی دریچه داری ک اون هیچی نیست ولی من اذییت میشم میگم بنظرتون با اون سوزنی ک میگید من میتونم خوب بشم یا حتما باید عمل کنم؟

    ***پاسخ کلینیک آریتمی : اگر تعدادش زیاده و اذیت هستید باید عمل ابلیشن یا سوزاندن راه اضافه شوید.

    پرسش : تپش قلب

    سلام من… هستم امروز خدمتتون بودم، ميخواستم بدونم مشكل من پس اريتمي ناشي از هيدروكسي كلروكين نبوده؟ان براديكاردي كه در هولتر بود پس اشتباه بود؟ مشكل من تپش قلب معمولي هست ؟ شما تپش را تونستيد ببينيد؟اگر من از فردا صبح شروع به قرص متوهگزال كنم  هيدروكسي كلروكين رو كي مصرف كنم ؟

     من معمولا صبح پردنيزيلون ٥ ميلي  مصرف ميكنم ،شبها هيدروكسي و ازارم را  يك ساعت بعد از شام به فاصله يك ساعت از هم مصرف ميكردم البته دكتر  روماتولوژيست ميگفت با هم بخور بلافاصله بعد از شام اصلا تداخل ندارن اما من به خاطر مشكلا ت معده بين قرص ها فاصله ميزاشتم .سه ماه هست كه به دليل قطع هيدروكسي شبها ٢/٥ ميل هم پردنيزيلون اضافه شده  به درمانم.

    ادامه پرسش :

    اگر راهنمايي م كنيد. به چه صورت مصرف كنم ممنون ميشم چون دكتر قلب قبلي قبل از قطع هيدروكسي كلروكين بهم ميگفت صبح يا ظهر هيدروكسي رو بخور كه تا شُب اثرش بره و تپش شب كمتر شه اما دكتر روماتولوژيست ميگن شب ها بخور ، من  ٨ سال بود كه شبها هيدروكسي م روً ميخوردم ، ٩ سال اول بيماري هم يك عدد صبح و يك عدد شد مصرف ميكردم .

    مورد ديگر اينكه من بدنم نسبت بِه داروها حساس هست و واكنش ميده متوهگزال كه باعث حساسيت و يا ان حالت كه بهتون گفتم تاكيكاردي … نميشه؟ و اينكه چرا قلبم گاه گاه فشرده ميشه و دو تا محكم ميكوبه ؟ مخصوصا موقع نفس عميق كه ميكشم وقتي بخوام تمرين تنفسي انجام بدم هم اين حالت برام پيش مياد. امكانش هست يك گزارشي بنويسيد براي پزشك روماتولوژ بست. كه مشكل من را بدونن كه دقيقا چي هست ؟

    مابقی پرسش :

    چون دكتر روماتولوژ من هم ترسيدن كه داروم رو شروع كنن و كفتن تا دو ماه ديكه صبر كن و نصف ازارم اضافه كردن كه بهتون گفتم بعد دو شب قلبم باز تپش گرفت و حالم بد شد كه ديكه بعد ان روز اضافه نكردم دارو رو و با دوز قبل دارو رو ادامه دادم يعني فقط يك قرص در روز .اگر فشارم امد پايين خيلي چيكار كنم ؟

     فرمودبد ضربان من تا ٩٠ خوبه اگر احساس ضربان زياد داشتم و بيشتر شد چيكار كنم؟ كمترين ضربان براي من تاچ اندازه بايد باشه؟چون من ابتدا بعد ازظهر كنكورد ميخوردم ضربانم شُب خيلي ميامد پايين انقدر ميكوبي. 

    فكر ميكردم رفته بالا وقتي فشار ميگرفتم ميديدم ضربانم امده پايين كه دكتر … گفتن صبح بخور چرا شُب ميخوري.ضربانم ٦٣ .٦١ هُم ميرسيد .ببخشيد طولاني شد اما دركم كنيد در اين سه ماه خيلي اذيتم شدم يكً ماه اول نميتونستم از تپش بخوابم چند وقت بهتر شدم الان دو ست هفته اسر باز هُم برگشت اين حالت .ممنون.

    ***پاسخ کلینیک آریتمی : جواب از طریق ایمیل فرستاده شد.